Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, February 24, 2009

sEntap!!


~~entry ni ditujukan kpada sorg 'silent reader's' yg rizz xkenal.. nak ditegaskan kat sini blog rizzirhamy mmg bjiwa sentimental sket dan mementingkan kasih syg kwan2 die..so klau kau xnak singgah blog ni sila BERAMBUS!...

ajeed : utamakan content ko bkn blog roll owang lain
Details 2009-02-24 7:21 AM #
ajeed : pening pala aku msuk blog ni! x tersusun n berselerak. tukar la wei

**moralnye..ni blog aku.sukati aku ah nk wat pe kan!! u r suck

14 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

yake it easy dear..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

ban sajo ip address dier...habih citer

MaS-HaNa said...

yelah blog kita suka hati kita lah nak buat apa sabar rizz memang macam tu pangai orang... yang dia si ajeed tu ada blog ke... wakkaka bak mai blog dia biar mak serang hendap n kutuk.. heheh rizz... qie je tau macam mana pangai mak kalau hangin :">sekian

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakaka aku suka entry ni.. aku rasa entry ang yg nie ler paling melotop wakakaka tapi ang ayat ang cam ayat2 cinta jer rizz wakakaka kasi ler ayat2 maut sikit wakakak kalau aku ngan hana mau nyer molot ngan jari cam puaka ... wakaka

loh yg ang dok kacau org lain ngapa weiii ada ker dak rizz nie kacau ang wakakak... rizz ang kasi mbord dia berasap nak??? wakakak awat ler pangai dalam ym aku bawak masuk sini hana oiiittt tolong aku hana :(( wakakaka

kepada mereka2 yg rasa cam otak semak giler tue... kalau agak2 entry atau blogger tue menyemakkan dan menyesakkan nafas serta secara tak langsung mengakibatkan anda nyer mata terus jadi mata lembu tak yah ler bukak dan baca laie blog tersebut... ang nampak tak kan ada tanda 'X' kat atas sebelah kanan??? (kalau nampak arr) so anda silaclick jer benda X tue ... sekian,,nasihat ikhlas dari aku wakakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kang aku ngan hana bergabung mau x bernafas dak tue kang wakakaka

eleks arr rizz ni sumer baru sikit... kami nie dah lama dalam dunia cyber so dah paham dah ngan dak2 kurang kasih sayang cam nie kan hana wakakak tak sangka plak aku kat blog ada gak yg kurang kasih sayang wakakak

AzLaN MoHaMeD said...

hahaha.. what a LOSER! jeles kot dgn uols yg melerts!

Aku Nemo... said...

hye...
i think i'm okey now...anyway... xleh nk taip pnjg2...
i'm in hurry...
tatut misi nieh nmpk nemo bukak laptop dlm wad...
huhuu...
take care...
jgn jd cm nemo....

MaS-HaNa said...

tu lah qie =))kalau ajid ni masuk kl10 teruk aku bagi dia wakakkaka=))=))nak jadi tukang komplen lak ingat ni kaunter pengaduan ke=))wakkakakak nasib baik blog tak ada boot kalau ada dah lama kau bagi tikit ke bulan dak ajid ni qie... wakkakakakkakak apa blogo si ajeed ni nak gak aku bagi kuliah subuh=))

Nadzrah said...

psycho nye mamat tuh..
huhu~
blah sude~

hezesuze said...

betol betol betol kata rizzz tu...

ni blog rizz yg punya yg sibuk tu apsal...ntah2 dia jeles kot kat blog rizz ni yg dipenuhi dgn kasih sayang...

agaknye blog dia xde sape yg nak menziarah tu yg dia dok kutuk org len...hehehe betul tak sume????

rizz alwayz di ati akak....auwww

Eazy Izzuddin said...

rileks lorh...
take it easy..
=)

boy said...

BLOG kita..DUNIA kita..HATI kita..JIWA kita...sapa yg xsuke bak kate ABE RIZZ...'BERAMBUS'...ada gak lagi ek PHD nie...huk3

Mohd Sufian said...

yerp2.... betul itu. sokong rizz

:)>-

YoYo said...

kate kat loser tue.. ADE AKU KESAH?? wakwakwak.. memang dia patot brambus get lus fut lus..

steady rizz wink2..