Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, February 24, 2009

KeHiDuPAn SeBagaI pEnuLiS bLoG

~~salam..mcm2 hal berlaku arini..secara jujurnya mmg susah jd pnulis blog?..mmg agak sukar sbb kadang2 blog ni sentiasa berkait rapat ngn life kita.segala apa yg diluahkan dari lubuk hati hnyalah dpt diadaptasikan kat alam maya nih..so far dlm hmpir stgh tahun rizz bergelar penulis blog ni mcm2 ragam rizz dpt jumpa penulis blog..rizz yg dari 'nothing' just update 3mgu skli dari start berblogging hanya mengenali anuar zone ..[hmpir lupa rizz start berblogging atas sebab ape..maybe sebab teruja dengan karya2 blogger di malaysia ni.] .dari situ mula lah rizz mula mengenali pojie pooh, remy.com, wanie, anis galaxy, aizoul dan jim duke luce dell amore..dari situlah kami membentuk geng sayap..yer..i know mmg ade sesetengah yg beranggapan "who's care about sayap's starting?".. mmg rizz xley lupe mse penubuhan group blogger kami..bermcm2 halangan, dugaan dan kemanisan dikongsi bersama..so ckup2 lah kami je tau..:)..so far, mmg xdpt dinafikan segala apa yg rizz nak lakukan akan rizz tulis kat blog..maybe ia akan jd 1 memori indah bile rizz dpt flash back balik ape yg terjadi bile rizz da 10 taun akan dtg ke..who's know kan..?..tapi dlm mase tuh ade gak menda yg susah utk mjadi blogger ni bile xakan lepas dari kepahitan yg sukar utk diterima kadang2..yg pasti kesabaran itu mungkin kunci yg terbaik..secara jujurnya rizz xboleh miss bace blog kawan2 dlm sehari accept me balik kampung je..rizz rase terhibur dpt taw isi hati diorang kadang2 if diorang sedih dpt la gak bsama2 mnyelami perasaan diorang..tapi ade sesetengah org memandang rendah akan penulis blog ni kan..juzz hanya ckp "take it easy.." " u just waste ur time"..whateva..ok lah rizz harap sgt xkan berhenti menulis hingga titisan yg terakhir..<-wah ayat..:) ok lah salam sayang semua!
terima kasih kepada semua yg sudi membaca blog rizzirhamy yg x seberapa ni..thz is me..true colour about me...entry ini tribute to all my bloger's list and my follower..thanks!

16 comments:

boy said...

idup BLOGGERRSSSS!!!!!

MaS-HaNa said...

yelah riz dengan tulis blog kita dapat buat apa kita suka... kita leh tulis apa kita suka... betul tak... kita bukan wartawan... kita bukan penulis... tapi kita juga adalah manusia yang berhak untuk bersuara... so dengan blog ni kita dapat mencurah apa yang kita rasa betul tak rizz ;))

cik wanie said...

btul tue yang,
segala kenangan manis & pahit kita lalui kita akn kongsikan bersama,

kenangan bersama sayap,
akn wanie kenang sampai bila2,
apapun wnaie pun sayang rizz:)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

keep on blogging..friendship porebeh! :p

boy said...

betul..betul...betul... <--- bagi pihak rizz..jangen maree...hak3

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak sempat aku wat serangan hendap kat blog ko rizz wakakak... alahai dengan berblog nie pun kita dah jadi cam wartawan cuma bahasa yang kita gunakan jer berlainan wakakk (sekali skala kena lr upkan diri weiii) kita bebas berbicara apa sahaja lantak p ler orang nak cakap per... kalau tak suka jgn baca susah sanat ker?? wakakak blog aku... aku nyer suka ler... ada aku kacau periuk nasik ko??? keji!!! keji!!! wakakaka tak luaknyer gaji aku ngan org2 yg suka menjatuhkan org lain dengan cara yg paling hina wakakak skema ayat aku wakkak

||| PöJìé PööH ||| said...

gittew!
iduppp rizz!!

Kak Senduk said...

tahniah nok...mak nangis teresak2 dalam opis ni baca entry ko..terharu mak...

belum pernah mak baca entry yang terharu cam ni...(lantas kesat air mata and catwalk meninggalkan pc)

fizzzy !an said...

sy seorang silent reader yg mempunyai blog sendiri dan amat menyukai blog hopping.

bloggers pun ada tatacara penulisan sendiri...ala this is free world, free speech. just believe what u stand for sudahlah.

bloggers rawk!!

btw salam ziarah and kenal!

joey said...

ermm....nak gi mana plak nih???

baru nak kenal2....blum lagi gi jalan2 sesama...


hehe

hezesuze said...

iyelah rizz...zaman da berubah...cewahhhh ayat...dulu luah kt dlm diary...

now zaman ciber ni ape brg nak luah kt diary...ye tak???

meh kite ramai2 bloging2...idop rizz & lap uuuuuu...muahhh

oyen said...

thanx for being part of my blogging world...
cyg rizz juga!

dari:
ratu tag...

bvlgarigirl @ Arianna said...

like ur blog too rizz :)

keep posting okeh

take care!

WaNz iMraN said...

penuh emosional ni awat nyer??
chill k.

hehehe
xmati dek keji, x hidup dek puji
so pape yang kita wat adalah dari kita sendiri..

:))

Eazy Izzuddin said...

yeah.....
hidup blogger!...
keep on blogging..
walaupon br je berblog nih..
hihi
xD

Aku Nemo... said...

wah...
meriah2....
nk joint jgk....
huhuhu...
pe2 pon...
n3 rizz mmg membina