Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Wednesday, February 25, 2009

POlItIK oPIS..


~~ oyeah..arini stress sket sbb lately ni keje byk.mase utk berbloging amat terhad d waktu keje..ni pon dh settle 1 dwg bru rizz relax jap..anyway spt headline di atas politik opis ngh blku kat opis rizz..tensen seh..wat kerja x dihargai n then lg mau perli2 kan..klau uols? pe rasa? hangen x.. yg pling x best nak claim ot pon berkira..how come? xkan nk bkerja amal lak pasni..kusut tul..dah la drawing nak laa tu gak klau leh tp bile da siap smpai tgh mlm still kat opis g (mcm smlm back dri opis around 9pm)xley claim.sengal je rsenya..juzz wanna quiq job ni je.pakal kenang ekonomi still x stabil..but rizz still searcing new job bg mngelakkan di terminate kelak..mne taw..politik!!.staf lain dpt keistimewaan..sah2 mmt tu kaki ampu kan..k lah lately asik cter sedey je ekk.mlm ni nak happy2!..

p/s : oh ye smlm jack lepak umah uhuu smpai xsmpat nak snapp picta..dok ralit borak je...die nak g hkl arini.hopely everything ok..:)

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

naper ngan apple?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak baru ang taw kan politik kat opis nie wakakak ang lom dengau laie pasai politik opia aku nie wakakak

Eazy Izzuddin said...

owh..
biasa la tuh politik opis...
huhu
saba je la...
xD
=)

||| PöJìé PööH ||| said...

sabor la yer.
bese la uols jadik kuli..
jd boss br besh!
hehe

A j u E said...

Politik opis mmg xda yang best.
walaupon xkeje lagi...hehehe

nak nak kalo kampeni چينا
bias!

YoYo said...

ape2 jer yg ade pekataan POLITIK for me memang hampeh n hazab.. saba je la Rizz 'wink2' ooi.. kat tempat Yo pon mcm tue gak.. adat keje ngan 'CHA' nie memang mcm nie.. org deme jer pandai buat keje.. memang siot dowh!! tensyennnn..

Aku Nemo... said...

hm....
terasenyer....
benci ngat...