Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, February 23, 2009

wAnA MysTarz Lg! so ProUd!.

wana mmg deserve mng mlm td..x sia2 angkut pyokong dri jb dtg har3..


haha jd lah nashrin oit dpt numb 2...muka dah de pakej dh

nashrin with wana mystarz lg

~~ belum tlmbat lg rasenya rizz nk wish congrat cozz wana dri mystarz lg sbb jd juara!! yeaa so proud kat girl dri jb nih... btw rizz ingat nashrin yg mng taw..xkurang hebat tuuhh mse nyanyi ngn misha omar.. n then hairee lak sgt comei..wlopon rockers..casey lak tone die sdap actually..so far sume best laa.cume rezeki bpihak kat wana!!! tahniah gurl..:)

6 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

boleh tahan lah wana tuh.. :)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wana : level confidence dia memang tinggi... no wander dia leh jadi juara... u go girl... tahniah!!! cuma tak berapa suka dia sing ngan jamal tak best hehehe

casey : ngapa dia cam biasa2 jer mungkin dia nerbes kot... tapi aku suka dengar tone suara dia

nashrin- aku suka dia nie wakakak one sore dia sedap di dengar... suka tengok dia bawak lagu fast tu hey si gadis yang ayu (cam pasan plak aku wakaka) nampak dia cute sangat... bila dia senyum pergh!!! tersuka di senyuman pandangan pertama wakaka masa dia nari tue nampak natural jer... berbaloi dia dapat no 2... suk tgk dia sing ngan misha wow!!!! terasa misha tue bertukar menjadi aku wakakaka

hairie : suka sore dia gak nampak cute... bebetui enjoy masa dia sing ngan fiq nampak keserasian antara mereka... tapi bila segmen ke 2 tue cam kureng sikit arr sebab memula dia bawak lagu meet uncle husein pastue tetiba down plak lagu seri... sayang tul ler...

apa pun tahniah kepada mereka... mereka semua adalah pemenang tiada pengalah (wakakaka ayat vince wakakaka)

aizul said...

diorg tuh sume memang cool!

boy said...

yang comel je aje die state..hek3

MaS-HaNa said...

SEBENARNYA HANA TAK PERNAH MENGIKUTI MYSTARZ TAK PERNAH NENGOK... WKAKAK KALAU NENGOK PON YANG AKHIR JE... WAKAKAKAKAKAKA

A j u E said...

ku igtkan nashrin yg menang