Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, February 23, 2009

TOP SUPERB BLOGGER

TOP SUPERB BLOGGER Konsep Pertandingan :
1. permainan akan berlangsung selama 8 Minggu. Setiap 2 minggu peserta dgn markah terendah akan disingkirkan.
2. Peserta akan diberikan satu tajuk tugasan pada setiap 2 minggu utk dimuatkan ke dalam blog peserta. Markah diberikan berdasarkan kekreatifan peserta mempersembahkan tugasan.
3. Peserta yg gagal menyiapkan tugasan pada waktu yg diberikan juga akan disingkirkan.
4. Tugasan akan dikeluarkan pada setiap hari Isnin bg setiap 2 minggu.
Tarikh akhir menghantar tugasan ialah 12 hari selepas tarikh tugasan di siarkan (by or before 12pm). Poll akan dibuka pada setiap tugasan yang di siarkan pada setiap 2 minggu dan poll akan di tutup pada hari ke 12. Keputusan akan diumumkan bersama tugasan seterusnya. Syarat Pertandingan : - Mempunyai blog atau website sendiri.
Terbuka kepada semua pelawat Fiq Online - http://www.fiq-life.blogspot.com/ - Peserta wajib meletakkan iklan penaja/juri di blog masing2 selama pertandingan berlangsung - Keputusan para juri adalah muktamad dari juri professional yang telah di lantik.
Pendaftaran PERCUMA sahaja. CARA MENDAFTAR : Anda perlu menghantar email kepada fiq.life@yahoo.com di sertakan dengan :
Nama :
URL Blog :
Alamat :
Umur :
Jantina :
Tarikh tutup penyertaan pada 15 March 2009.
* Di harap maklumat lengkap ini memudahkan pihak Fiq Online menghantar HADIAH kepada anda. HADIAH MEMANG LUMAYAN.
Hadiah Utama Bernilai RM 600.00, NAK TAHU LAGI? TUNGGU 28 FEBRAURI 2009 NANTI OBJEKTIF TOP SUPERB BLOGGER Mengeratkan antara para blogger,
Selain itu para Blogger boleh berkongsi maklumat dan pengalaman sebagai seorang blogger. ***
JOM SERTAI TOP SUPERB BLOGGER MUNGKIN ANDA PEMENANGAN NYA? PENDAFTARAN PERCUMA SAHAJA. ***
- okay rizz dah post kat blog SPT ARAHAN FIQ dan regester utk msuk pertandingan ni..kpada kekawan blogger.jom join!

5 comments:

hezesuze said...

aik...ingatkan akak nak masukkan n3 fiq tu dlm blog akak...tp rizz lg cekap arrr....

maasuk ke???? meh kita masuk ramai2...

Aku Nemo... said...

heh...???
nemo org baru....
xpaham pon....
kene tuisyen dgn cekgu rizz la jwpnyer.....
bleh kn?
kan?
kan?

Eazy Izzuddin said...

mcm berminat jek...
jum join...
xD

SAIFUL said...

xfaham..
cerita skitt

Kos Serani said...

Wah siapa yg taja RM600 tu? ada hadiah sampingan yg lain ker?