Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, March 6, 2009

|| DuGaAN ||

ape laa malang nasib arini..dugaan!..

~~ arini mcm2 hal berlaku ..mungkin inilah namanye 'dugaan dariNYA'...1stly rizz tumpang simpati dekat wanie ngn mama sebab skli lagi musibah yg melanda diorang bile kereta lg 1 cermin depan lak pecah..[sian diorang,..utk makluman g blog nuar zone dan wanie k...] rizz hnya mampu berdoa agar sume selamat. tu 1 hal,..lately ni kan rizz ade mention kena submit plan..so kebizian melanda mbuatkan rizz stress sgt 2 hari ni sbb mende ni urgent dan nak siap arini sedangkan mse xckup nak draft thz plan yg betul2 complicated design die [ nak nangess je wat plan ni..] ditambah lg ngn kemarahan boss yg asyik 'push' me td mnyebabkn dada rizz sakit..[ye..me ade sakit tuh.]..da telan ubat td sume ok.lastly sipa gak kerja rizz tuh n request rizz nk cuti sok dh approve!..alhamdulilah..betul ckp nuar..mmg sometimes kte kena take leave klu kte dlm keadaan stress cmtu..lgpun sok mlm rizz nk gerak blik jb dah dan nk tetenangkan diri kat sana until isnin bru blik kl sbb cuti maulud nabi...ok lah tu je rizz dpt kgsi keperitan yg melanda arini..yg penting sok rizz nk start bercuti pnjang. b4 that rizz nk refreshkan diri ngn cut my hair..so tgu la transformasi dari rizz..hiks!!

7 comments:

Eazy Izzuddin said...

take ur time 2 rest ea...
x saba la tgk new penampilan..
hihi
xD
=)

MaS-HaNa said...

rizz keje keje gak kesihatan kene jaga tau.... tamo stress tau.... kalau rasa stress ssangat... pergi kat tinggap pandang pemandangan yang jauh... sekurang kurangnya fikiran kita lapang... keh.... take care....selamat bercuti....

b-boy said...

jaga kesihatan abe rizz...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

harap temui ketenangan kamu di sana :)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ang namo ler stress2 kang aku tak der kawan nak ajak gado kang wakakak apa pun rehat secukupnya key... keje sampai mati tak kan abis beb... be professional key..

wAtashiwa Nemo-cHan said...

hah....???
per nieh moody???
nk kene babab?
ha?
ha?
ha?
hm....
nemo pun nk cntas rmbot...
biar kasik pendek...
puas ati...
muahahaha

Nadzrah said...

saba je k...
meh nad belnja makan
hek2