Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, March 6, 2009

|| DeMam AF 7 mElanDA ||

pelajar 2 af7

~~ lately rizz ade bce blog kak yoyo de mention af7 dah nak start! oyea!! [walopon xde astro kat umah..lol..tgk kt tepi jln or blik jb.tp xpe tk lme g nk subscribe hikss]..actually,..bg sesape yg dah taw..rizz mmg fanatik af!..rizz follow af ni sejak af3 lg..af 1 ngn 2 xsempat nak catch up.. masuk af3 terus suka..no wonder la mse final af 5 n af 6 rizz sgup redah stadium putra bukit jalil tu utk tgok live ok..xkesah la tiket 20 nget terbang jnji puass.. af 7 kali ini unik sket katanya coz' artis pon ley msuk...tp rsenya yg atis msuk ni kat af7 x bpe rmai pon kanz..rubisa?..[b4 thz my starz lg n then kene terminate kat oiam 3 bru2 ni..nmun rezeki die r masuk af7]...btw rizz mmg kurenngg follow oiam,mentor,gengstarz,mystarz,bintang rtm [lol..lg laa kanzz] me mmg dh set suke af ni sbb tarian.nyanyian die full..lgpon byk gimik.i like! [ sape x suke af.sori ek..minat msing2 kn? xsalh.hikss]..not sure af7 ni mletop x setanding af b4 thz.. yg rizz xley lupe dlm af ni rizz minat season AF5..kombinasi yg sgt menarik dari segi penampilan + suara..yup! ok lah x saba seiii nk tgok..


suke season af 5!..

p/s : bintang kelahiran af rizz paling minat ialah mila dan......--> dafi! haha [lollll mati laa aku kena sagat hikss!]

7 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

type of u mmg minat AF pon kan...lagi2 nampak student yg ada rupa skt...mulalah gegeh ngundi :p

STACY best! ;D

Corey said...

aku suka season 1 & 2.
season 1 sebab sesuatu yang baru. walaupun suara/talent hazab tapi tetap demam. terasa syahdu bila AF dah tamat.

season 2 sebab demam masih belum kebah.so makin teruja la bila AF dtg balik. Perasaan rindu yg membuak di tambah lagi talent best2 season ni.

Season 3 paling tak suke.walaupun talent ramai.
By gak favorite aku yg aku rasa mmg berbakat tp overrated disebabkan fokus ramai pd seorang insan. Juga season yg penuh konspirasi.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

mila ok laie wakakak baeeeeeeeekkkkkkkkkk punyaaaaaaaaaaaaaaa wakakakakkakakakakakakakaka guling2 dah aku gelak nie

aku suka semua asalkan ada muzik wakakak leh x jawab cam tue/??

b-boy said...

GEGEH undi nie ----> jawapan bagi pihak abg RIZZ.. ekekeke

Eazy Izzuddin said...

fuh...
da ade pelajar af rupenye...
huk3..
xD

Nadzrah said...

hek2
suke Zahid
=P

Rezz Fukumoto said...

saya minat candy je..hehehe