Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Sunday, March 15, 2009

|| TrANsFoRmaSi Af ||


~~ahaa spti yg djnjikan ml semalam bermula lah konsert 1st af7...rizz agak lewat yer menontonnya..mse tuh adilla i tot da separuh lagu..x kesahlaa hiksss x bpe minat die..still menetapkan hos yg sama ac mizal tetapi pengkritik yg berlainan iaitu edry hashim, khtijah ibrahim & adlin aman ramli...pada pendapat rizz af tahun ni mmg kureng r..'hambar' sgt k!! ngn stage yg suram..why nk agak gelap dan fokuskan kat talent yg nyanyi jer ngn mengetepikan talent af7 yang lain kt blkg? d cm nmpk byg2 jeh..n then siap ade faratic?..for what..ia agak janggal..semacam anugerah plak..hakikatnye af yg biasa kte tgok lebih fokus kpda pertandingan setiap mgu kan?..mungkin tulah transformasi yg dmksudkan..n then hnya beberapa alent af je k yg bjaya menambat hati rizz kali ni iaitu

zizi





- yesh! akhirnya die berjaya membawa lagu molek - elyana ngn jayanya...rizz mmg taww die mmg bbakat n punya pkej lengkap ngn sore die yg serak2 basah tuh

claudia





- yer...sore die mmg seakan akan dayang nurfaizah kan..spt kata khatijah ibrahim..claudia mpunyai vokal yg berlainan dan istimewa..tahniah!! bangga..atleast di keje like me draftwoman heheheee..kira wakil my job eh.lol.hiksss

obri





- rizz mmg suke die!! opss..hehe suka bakat die k..4 me tone suara die sedap..

hafiz




- mmg x djangka die punya suara yg merdu k..clustt

aishah




- sgt comei hahahahk..mmg lagu yg suai sgt die bwak tuh

so far yg lain tu 4 me so so je..xtaw la next konsert cner..x dijangka tarian menuju puncak xde k!! frustt..xtaw la mse first2 de show.brtul kata my frenz blog joey.af kli ni dh mcm oiam!..so simple!..kostum plak..ahaa mmg rizz n the gang mhnjeng sgt kostum dorg haha.so funny k! sape pereka dorg..rizz tgok more tu own concept..isy...sgt x suai k..to pengurusan af7 kli ni tlg la fkirkan kostum2 yg hebat utk dorg ni..biar setanding af5! for me af5 kaya ngn kemewahan baju2 dorg! impress sgt mse tuh. af3 also...hurmm

p/s: thanks to eid, cozz bg rizz ngn pendot lepak umah dorg tgok af mlm td..so enjoy guyz!! thanks a lot hehee..thanks to ejam gak wat makaroni tuh sedaplaa..msak g k... haha thanks kat ejam,pe'ek,yazid,pojie ngn zul gak..:)

11 comments:

Remy.com said...

hehe, af7 kurang menyengat seperti af3...

nantikan af8, peserta yg lebih menyengat, mista rizz & Remy.com...

aizul said...

uish..aku totallny not agree ngan opinion ko pasal stage tuh..

for me, stage dia sgt hebat hokeh.siap xtend stage lagi tuh.aku rasa dia memang sengaja gelapkan talent yg lain tyme penyanyi ngah perform..

faratic tuh pulak aku rasa memang patut ada sebab ianya secara tak langsung membuatkan contestant berasa yakin dgn perfomance diorg..

pengkritik memang langsung tak besh kecuali adlin aman ramli!

yang pasal baju..aku sgt setuju dgn ko..sebab nmpak mcm pakai baju sndri nak2 akak si tomok tuh..lagu dah besh abes dah skali tang baju, adoyaai!~ hahaha

btw, aku pon rindu tarian menuju puncak tuh!~ waaa!!

p/s : sorry terover plak komen aku kat ko kali nih..haha

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

macaroni! nyum2! :p HAHA

b-boy said...

sokong2...

-stage xde konsep lain.. sebab stage tu dak kita pernah nampak..mayb org kate shape die lain.. tp main konsep of dat stage still same..

-semalam agak suram.. mayb xd introduce cam santai2...(yeah satu transformasi)

-mayb buat kat stadium so pekikan gempita peminat xberapa dengar.. sebab pantulan suara xde.. kalu wat dalam auditorium mayb feel die lain..

-so far bakat ada..mmg betul kualiti

-keseluruhan konsert semalam so so je..

-gooo AKIM and aisya... i likeee... redahhh jeee...

♥miss zaza♥ said...

hahaha
semua tgh demam af ke?
mcm2 la ;P

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeh2.. af7 smua hebat2 sehhh..

yg plg i shuka....
HAFIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
ouch.. merdu suaranya..
hebat rambutnya..
wakakakaka..

go hafiz n akim!

joey said...

ek...kita der pendapat sama...

about the stage, zizi..hahaha


but not bout obri ..hahaha

anap_ilmi said...

dpt tgk kt utube je wat masa neh sbb belum ada yg org upload kt internt tuk d donlod..

So far..mmg sokong sgt..stage die sgt lah malap!gelappp je..xbest lgsg..org nak gak usha2 blkg time org len wt persmbahan kan?gittewww

zuhaimi zul said...

zul pon nak tulis pasal af7 gak... meh nak jadi pengkritik gak since pengkritik layuuuuu jek...

[m]i[m]i.i[r][m]a[n] said...

wahhh neh suma demam af~~~ huhuhu... mi just follow season awal2 dulu jer... huhuhu... terlalu banyak af~ poning makcik.. ngeee!! (act. main reason x follow sbb kat hostel neh xde astro.. n x ske skip2 kalo nak follow satu2 rancgn tuh hukkkkk~)

Eazy Izzuddin said...

joms layans Af..
hihiks
xD