Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, April 7, 2009

|| ciNta ItU mMg MembUnUH Kan?! ||


~~ betul sgt bait2 lgu d massive ni pde rizz..'cinta itu membunuh'!.. alkisahnya bru je td rizz dgr luahan kwan rizz mngenai bf nya yg da mnjadi tunangan org..aduhh.sbgai kwan sebak rizz denga..yelaa kwan kte kan diperlakukan cmtu..sian nasib die..agak tertekan k..isk klau la kat tpt rizz cne la kan?..actually rizz pon da smkin renggang ngn my gurl tuh [motip?!] siyes k.. sejak besday present yg rizz bg aritu smpai laa ni die x htr mms yg rizz suro ngn adiah tu?..klau korg pe perasaan?..that y laa rizz ssh sket cinta jrak jauh ni.mcm kwan rizz ni lak bf die jauh dri die dlu..so kdg2 byk mende leh tjdi between that time kan..? apa yg rizz ley ckp kat die bykkan bsabar la. lupekan je jntan tuh <--kemen jantan tewoss.. me lak td da curious tgok gmba lelaki dlm fs si die..oh ntahla..

p/s : oh tatkala tu gak sempat rizz ber ym ngn fauzi alqadri pelakon spa q 1 tuh muahaha..shntek la mata diye

15 comments:

dalinee opart said...

urm.. dal pun suka dengar lagu tue... best wordss dier kan.. meyentuh gitu...

Eazy Izzuddin said...

huhu..
suke gak dgr lg tuh...
huhu..yeah chenta ini mmbunuh ku...
xD

Namhkir said...

sgt cinta tu membunuhkan.pfft.

mie said...

kesian...
xde jodoh la tu...
hmmmm

Madu Beracun said...

aku; mangsa pembunuhan cinta.

Corey said...

betul. cintu itu pembunuh dan membunuhkan. I hampir mati dibunuh cinta...

AzLaN MoHaMeD said...

erk.. siannyer... how's ur friend now? da ok ker?? sian dier.. yeap.. cinta itu boleh membunuhkan!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

motip wakakak??? oleh kerana ang bukan jenis sentap aku bran nak komen wakakak

ngapa cinta tue di persalahkan? yg bersalah adalah pemilik cinta tersebut wakakak...

sakit memang sakit... tapi pikir secara matang dan positif key...

rizz... siyez???? apa kata kita serang plak kat tempat si dia? walakakak

Yuna@Fah said...

think positif....mang that boy bukan jodoh dia, pasti tuhan dah sediakan jodoh yg lebih baik utk dia, insyaAllah....walaupun bercinta spuloh tahun pun tp tuhan kate yr couple tu bkn jodoh u, tetap akan putus jua..."laki2 yg baik utk wanita yg baik, dan begitu juga sebaliknya"...yuna doakn rizz dan kawan rizz tu dapat jodoh yg baik...amin.

fizzzy !an said...

ohh bagi fz cinta itu satu pengajaran walaupun mampu membunuh jiwa.

look at the bright side..kalau tak terjadi begini we will never learn hard fact about life.

tak mati tanpa cinta sesama insan, tapi tanpa cinta pada yang Maha Esa, tentu hidup tak keruan.

cheers Rizz!!

suezensuzanna said...

hurm..berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul

wénkt said...

cinta yang senyap memang menyakitkan.

dan membunuh.

ucap tabah kepada kawan u tu.

hezesuze said...

mak aiii!!! comment yg ke 13 ler plak...ingatkan td dpt yg ptama or kedua...hahahaa

agree with RATU@Qilah...cinta itew hanya satu prasaan jek...camno dia nak membunuh...uols la yg membunuh cinta itew...cewahhhhhh...

p/s jom Qlah..sis pun nak joint g srang tmpat si dia..haruss bw lesung okey..wakaka

julien hakym said...

ujian2...

wAtashiwa Nemo-cHan said...

heh?
cinta?
no komen.....
yg pasti... idup musti diteruskan...
hahahaha