Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, April 27, 2009

|| SiMoN saY'S! Ala2 FrIdAY 13th GtEw! ||


~~ hi uols! hikss rizz bru msuk n3 ke 2 arini..bz siot..keje mnimbon plak lately..ni pon riz take 15 jap stelah siapkan dawing.koser laa. td pon smpai lupe waktu lunch hour.hehehe... k lah nk cte 1 story movie yg rizz tgok last sturday aritu kat astro kirana.saper tgok? angkat kaki! ekekee!!! yelah lpas abis ngdap af hajrnya terus bk movie plak tup2 ade cte best bunuh2!..rizz suke la cte saspen thriller cmni walau hakikatnya tgok pkai jari ajo..




simon says
ni mngisahkan 2 org twin lelaki yg psiko!.. 1 day tuh ade la dlm 5 sekawan nk p piknik kat dlm hutan tu<-- cte nye aga lbh kurang cm friday 13th bru2 ni rizz tgok.. tp kann! cte ni lg seramm dari friday 13th..bile simon ngn twin die stanley nih mngunakan peralatan yg mengerikan k utk bunuh dorg secara hidup2! ade yg mati kena kapak yg berterbangan sebanyak 10bijik kapak hajarnya! yg lawak ade sorg kemba die pkai sut cm rumput mcm jibonn wakaka cbe la imagine kapak berterbangan kat dlm hutan tuh nk attach dorg.. ade gak yg mati dlm perangkap yg psiko ni wat..hee seriau gile .dan pling ngeri plak ble sorg dripada mereka gak kna bunuh dibakar hidup2 k smpai rentung..huhu <- mse tu da tutop ngn jari je smbil nyurok2 kat pewot jack hahaha!..cume psiko ni x akan bunuh sorg gurl yg pde mse lampau mjadi kekasih diee.kira seiras kot!.. until la bberapa thun tuh as usual ade lg group nk camping kat situ dan berkemungkinan kejadian pembunuhan tu berulang lagi..ngeriiii... rizz bg 10bintang hoho!

p/s : plokon nye kendu n melerts clust! tp cm british je eekke eh rizz gugel td filem ni dri kanada uols!

15 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

kat Astro Kirana ek??
nk tggu ka nti..

Hezesuze said...

uik! astro kirana tu chanel bape ek??? larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

p/s citer ni ada adegan tikam menikam atas katil tak??? larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oyen said...

uh.

setakat ni RIZZ duta filem seram kat KIRANA....

ngaahahhaa!

Indera said...

ouh.seramnyer...
rizz tgk da citer texas chainsaw masaccre?lagi seram!!

[z@ck] said...

gmbr lama ke pe citer ni?

Live as Homosapiens said...

mengerikan btol~
mcm cite texas chainsaw massacre etc...

Corey said...

hehe amboi heze lucahnya komen.18SX!
adik2 yg bawah umur buat2 la tak faham yer :P

AkuAyie said...

Filem Canada upenyer..
baru nk tanya dr mana..
uhuk2!! =p

mie said...

wahh..
best ni..
mmg feveret citer seram..
hahaaaaa

ije said...

best ni main simon says kat english class. ehe

`S3R4CURlYl4` said...

`dis week py mubie lagi best...
`tajuk.. 'slither'..

NizaM SuLaiMaN said...

kemain kater nyuruk kat pewot akuw, chaitt....

milimilo said...

xtgok lg..harap2 kirana wat ulangan..astro kan suke ulang2..huhu :)

protonian said...

dier samer x macam friday 13 stail bunuh dier,.. macam best..

Harus tengok nie..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

biler lew ang nak banjer aku nengok movie nie rizz???