Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, April 28, 2009

|| x KeRuan NyeR! ||


~~huk3 stress sgt rizz pagi ni..actually keadaan kat opis ni agak x selesa kdg2 4 me dsbbkan sorg stf yg bpangai caker sket nih!..as uols now my job mmg la drawing kann.. 4me tata kerja yg baik as draftperson ni ble kte xphm dwg tuh..juz print out n get to see my boss la to diskuss..bukannye tpekik pekik pgil die like ' perry..perry! sini jap..or cmne ngn roof ni..bla bla..!!"..rizz yg dudok blkang die angenn je ..yela mcm 'ko' plak boss kat sini kann dok pgil boss aku tuh dtg kat meje ko plak utk diskus ko nye project tuh! ada la dlm 10x pgil 1 hri..smpai sian rizz tgok boss.asik nk lyan karenah die je ..anti btol la rizz ngn mmt ni..geramm gile..kdg2 we ols lynn ngn rizz tpksa pangai plastik or hipokrit je dpn die..biar r.rude sgt..lepas tu my boss ni plak dok kamceng la plak.ikott je ckp die..bile pngil dtg je..kdg2 rizz tgok dok plak brebut ngn reception ni..so terlaung2 la nme bos aku ni kat opis..

tringin sgt nk workstation cmni.aman!

rizz plak jenis senyap je.mlas nk lyn sume ni,.tp tlinga jd bingit r sometime..lg satu yg rizz x suke pangai die bile kat opis suke hentak2 kasut die tuh ble jlan..da la opis ktorg ni pkai parquet.so bunyiknye phm2 jela.pusing pale..! humph ape la nk jd.. ok la puass aku cte..huhu!


11 comments:

I n n z said...

sabar tuh separuh dr iman
;)

Live as Homosapiens said...

x baik2 stress pagi2...kang rosak ur whole day~~

mulakan pagi ngn senyuman, hati yg epi..

Hezesuze said...

laaa siannye smpai xkeruan dibuatnye ek...

sabo3...layannn je pastu ang luahkan kt blog ang ni..wakakaka

alah tu saje tu nak tnjuk dia je pandai kot..ntah2 bosom (bodoh sombong)wakakaka

wAtashiwa Nemo-cHan said...

cian rizz...
nemo memahami.....

[m]i[m]i.i[r][m]a[n] said...

hiks~ sian rizz erk.. tekanan yer?!! xpe2.. try wat drawing ddk bwh meja sambil pkai earphone smbil dgr lagu... hiks~

fizzzy !an said...

i know what u feel dear.

try talk to ur boss. Let him know what you feel. Jgn buat benda ini jd penghalang utk rizz kerja.. okey.

Kalau boss tak faham, it's better rizz cari kerja lain dr membiarkan diri rizz merana.

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOO

kalau WAN da laam sumbat timun je

kat mulut dia tu.. hahaha..

sabar lerr setiap manusia mcm2 peil..

puaskan klau kite luah kan?? BGS!!!

ini untungnye ada blog...

hehehe

AkuAyie said...

wahaha..sama la kite Rizz..
ske keje sesorang, aman..

aku dpt rasakan kebahangan kau bila mamat tu buat bising.. haha

saborjela..

NieSah said...

laaa...awat yg bos tuh dok jadi pak turut..
rizz pi ajar skit boss tuh suh ajar org yg kurang ajar tuh supaya dier blajar mcm mane nk beradab dgn boss!
haha..nisah d aterasa aura hangin rizz tuh

`S3R4CURlYl4` said...

`aku rasa la kan.. mamat seekor tu mmg pandai connect2 angkat kaki boss rizz.. 2 pasal boss pn mcm dengar ckp dia...`ngee~

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

mmg lew senyap wakakk sebab dok goggle wakakak kang kalau bising2 kang kantoi plak wkakak

oittt cuba ang plak panggil bos ang... nengok dia mai kew tak wakakak pastu kalau dia x mai... ang cakap lew 'ala... bos dok pilih kasih... sy panggil x nak plak mai... tapi org len panggil laju jew' sambil wat muka sedih wakkaka