Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, April 16, 2009

|| SpEnT tImE @ pAvilioN WiTH jAcK! ||


~~oyea! dari smlm lg rizz da sett time nk tgok cte 'friday 13th' kan..! tp still xde partner hahah.. last aku bjaya meracuniii fikiran jack !

lucky la diee rizz blnja smlm tapii next month kna blnja me lak tgok wyg ehehh..sharing is caring kan hajarnya!.. so far blik dlm kul 6 je bdesupp rizz kua dri opis dan gegehh terus p lrt nk drop kat hang tuah..sepanjang pjlann tu dikejutkan lak ngn drebar tren ni ckp laluan mengalami gguan tknikal hajarnya! dandan la kan..da la aku nk rushh ni wyg strt kul 8mlm..rizz tgk jam kat hp da kul 7mlm da.. so far de lg 1jam aku nk mencecep di sana.huhuh..sesambil tu msg gak kat jack tnye die da smpai mane..tup2 die pon ngh tgu bas n then kena xchange nek monorel until bukit bintang ahaks..sian la pulok.

.xpe2 tetapp kna teman..hajarnya rizz nk tgok cte momok tu sorg?! ngee~~~ seriauu wehhh.. sampai2 je pavi


rizz da lapo..tp tgok jam lg stgh jam.huu terus la melompat ke eskulator itew n g bli tiket kat gsc.mujur ade hohoo.lgpon ari rbu murah dlm rm8 je!...pastu g mkn cendol durian jap kat food republic! ngee yummy! sedap dan maniss sgt adoii diabetiss aku cmni

hahaha! mase dah time..sesambil msg jack terus ckp rizz tgu dpn wayg..hehe .last2 smpai gak mmat ni fuh! klau x smpai hbis burn! mmg ku cekik leher diee hahah..pastu we ol terus la msuk wyg..woo ful house gak..muahhaha..

so far cte friday 13th versi 2009 lebih mengerikan taw..nti rizz cte kat next entry! hikss

5 comments:

Cik AniS GalaxY said...

nasib baik sempat smpi kt wyg
kalo x mesti jack dah arwah agaknya kan kne cekek dgn riz..hajarnya..hehe

so far cm ner cite 2
best x??
akhirnya termkn jgk dek pujuk rayu anis gi tgk kat pav ek

sitekateki | dD said...

boleh jadi duta pavilion la u ni rizz...hehehehehe...
(dD leh jadi PA u...wakakakaka)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

hajarnya siap tanya aku bila nak nek laie kan wakakak mentang2 lew aku tak pernah nek pengangkutan awam nie ang dok bahan aku... keji ang!!! biler lew aku dapat nek??? bila ler aku akan sampai kat pavi??? wakakaka

Eazy Izzuddin said...

hiks....
nasebla sempt smpi ka wyg...
klu x ketinggalan rugis..
xD
=P

cik wanie said...

wah wah wah,
bersama jack katernyer uols,
hik hik hik...

hurm,
1st time wanie naik monorel,
masa ngn el ari tue,
masa dia temankan wnaie g beli tiket keretapi,
mmg mengerikan,
hurm...