Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, April 16, 2009

|| FrIday 13th !! waGh JaSoN bAcK!! ||

yeahh! mmg seriau k rizz tgok cte ni byagkan rizz tgok ttup pkai jari je..memula pkai kotak popcorn hahah hajarnya kotak tu rizz pass kat jack sbb xlarat da nk kunyah sbb aksi2 yag ngeri tuh..hajarnya!...sape2 yg da penah tgok prequel friday 13th ni mesti x sabo kann tgok kemunculan balik lagenda pembunuhan kejam jason ni yg hnya pkai topeng sajorkkk..ngeri wehh..siyess! rizz smpai terngesot2 kat kusi.. jack gelak je.cm haram! hahaha..yela babak2 die byk yg menyentappkan..cte nye cmni friday13th kembali..lokasi yg sama kat tasik crystal.. bile de sekumpulan remaja yg nak bercamping kat tasik tuh.. so far mlm tu 1 of them ley cte tasik crystal ni ade lagenda pmbunuhan sorg laki yg name jason..peh memasing da kecut peruttt k kat dpn unggun api tuh.hahaha!..dan most of them x caye la cte mmt ni.merapu katanya kaan.. last2 mmt yg bcerita ni mamposs kena bunuh ngn jason mse die ngh kenceng kat celah2 pokok tu.ee sentap!..after that sorg2 mati kena bunuh..ade yg mati kena gntung n dibakar..mati terjerat buatan jason tuh..n then de yg mati kat kabin jason tinggal..tp msalahnya sorg je x mati pompoan nama whitney..pastuh korg nak taw pe jd?... tup2 bru intro jeee!!!!!! hajarkannn ! tup2 kua tajuk 'friday 13th' fuhh saje je cte ni...

6 minggu kemudian..

sorg lagi nama clay ni lak cri akk die yg hilang da sebulan <-- si whitney tulah hahah.. dlm mse yg sama stil repeat sekumpulan remaja nk stay kat lake crystal tu..tp kali ni kat kabin mewah..kepunyaan 1 of them tulah yg pangai cm hanj! bwk kwan2 tp tetap ego lak xmo brg2 kt umh die hanco..cozz' kwan2 die ni jenis pale terjal sket..misi mcari whitney dijalankan..dan 1 mlm tu bru la si clay ni ngn 1 gurl dri group tulah gf kpda mmt yg punya kabin td.lol.. dpt taw jason yg bunuh org2 yg dtg kat crystal lake ni hajrnya!! mencecett la dorg lariiii

blik kabin gtaw they all tp sorg pon x nk caya untill la sume mati dibunuh sorg2 ngn jason tuh [ngeri2!!].. lastly hnya clay ngn whitney je idup..jason mati kene jerut ngn rantai besi kat kipas n dorg humban kat tasik tuh taw.tp ending die bodo..coz jason still idup leh terkam whitney dan terus TAMAT.. hahhaah








rizz bg 4.5 bintang.. best uols! g la tgok..

8 comments:

Cik AniS GalaxY said...

hahaha...
hajarnya cite nie kan
sgt suspen.

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

cam best jew... agak2 ang kat mines ada x??? adakah aku akan terjah mlm nie???

Eazy Izzuddin said...

yeah...
sgt suspen...
udah nonton...
same da sayaps..
=P
xD

huhu

suezensuzanna said...

jason..sungguh menakutkan..seb baik x mimpi dia

hezesuze said...

xtakut ler...
takut pd ALLAH je..
huhuhuhuhu

ya ALLAH ampunkanla org2 yg mgomen blog rizz ni...pjgkan usianya moge dpt komen lgi..amin

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha
sentap ngan kekata Kak Heze..
hehehe..
wahhh dah tau dah cene gaya org tuh takut!!

Aqmal Arista said...

woosh....kena tengok gak ni..
Jasonn!! wait for me...ahaks!!

AzLaN MoHaMeD said...

Jason love me! hehehe..
5 stars okeyh!!!