Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, April 16, 2009

|| x TaWu Lah! mWAHa ! ||


~~ adoii..td rizz got text dri aboi <- sape 2 yg taw b4 thz kan ade n3 sal die rizz cte..g cri sedirik kat old post haha... so far die ajak me main bolinggg la plak hajarnya mlm ni! hishh wekend xde kerrr.b4 thz pon rizz da byk x tolak pelawaan die..adoi rase bsalah bebbb..tp me tolak pon bersebab cozz rizz xley msuk ok ngn kwan2 die yg pangai a lot of bitch tu lol!... tp die x.. kalu kua ngn die je me ok sajork..tp klau dah die angkut skli ngn coursemate die tuh yg asik compare me je adoii..xley kubayangkan bola boling tu terbang ke mana nti hajrnya..hahahha!..lgpon rizz mlas laa nk kua mlm ni..smlm dh kua perabih tgok wyg..kena jimat oo..me dh la boros x hengatt!.. so i will reply msg die nti ckp x jadi lah!..siannya........

5 comments:

hezesuze said...

keji ang rizz..cian kt si aboi tu...

uik! ang bleh men boling ke??? kang xpasal2 ang yg jd bola kang...wakakakak larikkkkkkk

AkuAyie said...

sekali skala kne tolak gk pelawaan member.. huhu..
kalau dh pokai..susah ar kaw nnti.. hehe...

AzLaN MoHaMeD said...

aduh2... haha.. pgai mcm bitch?? siapa? laki ka pompuan? x pun bapok? haha

ijechan said...

kalau rizz pegi, confirm bola x kena pin. tapi kena kepala orang. haha

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ngah cuba sedaya upaya dok membayangkan cam ne ang dok angkat bola bowlin then pegang pastue nak wat balingan adoaiiii harus aku duduk kat hujung pastue standby ngan camera tuk merakamkan aksi2 ang terbang bersama ngan bola bowling wakakakkaa