Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Sunday, April 19, 2009

|| TakoTTT + DeSeRt dE' pEtaNG hARi! ||

takot le!

~~ walawaey heheh.arini rizz dok umah je hajarnye..pagi td wat spring cleaning sket kat umah scince suma housemate ade kat umah hajarnya!.. n then mse utk lunch agak lewat gak ktorg p..around 2pm. n then mse o d way nak g ade sesuatu yg ngeri + takot + lucu blaku hahaha siall laa!! hahah..cmni 2 3 hri yg lpas mse rizz g keje ade sorg dak yg tak terurus ni mtk kat rizz sengget..mse tuh da la lalauan rizz nk g keje ni sunyi kan..opkoss la rizz takot yelaa tibe je kann.. n then klau kuakan dwet tkot die amik lak ngn wallet2..terus rizz blah je..x suke laa! moto lmbt g smpai ni.ade prob plak blik ritu..cuti hri pekerja bru dpt kot.. so bbalik pde cte td..

mse we ol ngh jejalan nk p mkn ni tibe..rizz tserempak ngn dak tu lgi..AYOO! coii rizz da jln ke depan dh. tp my hosmate yg xtaw ape ni lyn die tnya psal bengkel moto ktne? <--- hajarnya tnye bengkel moto ari ahad? hahahah! rizz da gelak takot gak dlm ati.. tup2 hsmate ckp r xde bkk kot bengkel. nthen die nmpak rizz plakkk..takoot.. rizz g tarik bju pendot haha.,.. die ckp eyh bang leh bkenalan..haha cela...a!! rizz pon cte r kat dorg sah2 kena gelak cm nk mapos ngn dorg..yela dorg xtaw dak tu x waras.heheheh..tp sian lor muda2 dh gila lak.isk2..

so far lpas we ol mkn .. terus rizz bli desert.ngee bubur..sedap oo.macek klate jual.syurgaa bubor sgt... hikk!



p/s : nk siap2 ni nak p jupe pojie..nk share prob ktenya..n then we ol nk p tgok edi blkon teater kat ask lak.chios! heheh

8 comments:

oyen said...

mak kauuu...sedapnyer deserrtt seyh..

hu~

AkuAyie said...

Dulu aku pernah sekali pergi Ipoh ngan kengkawan.. Kat tepi-tepi jalan tu, berdekatan KFC, tetibe je ada amoi berserabut datang kat membe aku minta 2 hingit. Dia kata dia pegang pisau belakang dia.. padahal xde pon, tapi membe dh cuak dah..

dia dok blkng masa tu..
Last2 amoi tu mcm Blur2, pastu trus blah dr situ.. Menakutkan gk.. haha

Corey said...

tanak komen pasal food tapi nak tanya soalan provokasi: dak tu kendu tak? ekeke

Rantong said...

Program Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net kini dilancarkan terus menerus ke screen komputer anda. Penyertaan andalah PERCUMA! Click HERE untuk sertai.

mie said...

banyak nya desert...
desert ala kampung..
sedap!!!
hahahaaaa

Eazy Izzuddin said...

isk3...
nape x snap ja pic dak 2?
sian2..
=)

sodapnye desert!
yummy..xD

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bro corey pun dah pandai kendu2 wakakaka (gelak guling2 dah nie wkakak) oittt rizz ang ngan org giler, hanj giler mmg tak leh di pisahkan wakakak asalkan ang tak giler dah arr wakakaka

NieSah said...

adoiii..
sian dier rizz..
bukan salah dier dier gile..huh~~
next time tarok singgit dlm poket sng sket alo ade dak2 cmnih..cue kalo rixzz kasi singgit..xde la dier nk berkenalan..
;p KOT~~