Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Monday, April 20, 2009

|| viRus BlOG mELanDa ! ||

mende tuh akan jd blank cmni rr.xley bkk beb

~~ adoi. cuak uolss! mcm ni last 3 day kak heze de gtaw rizz yg blog die xley bkk..actually mmg bole bkk tp dlm mse 2 min je terus blank.. putih je..restart scan virus segala x bole..waa takott siottt!..syg r da la byk mende da tlis kat blog tibe2 ilang kann rizz da scan ade bberapa blog gak xley bkk iaitu adam arjuna ngn blog hafiz af7..ee virus apekah ni die kua like 000.0000 kt bar bawah..hopely uols bhati2 ..skang rizz nk wat back up file lah kat wordpress..jom uolss sblum tlewat..huhuk.

tp wordpress ni x glamm sgt ahhh..

7 comments:

fizzzy !an said...

cuba try buka blog guna mozilla.

kadang2 IE ni pun kureng gak.

Eazy Izzuddin said...

ha?..
camne leh jd cm2 huhu
takot siot..
huhu

oyen said...

camne nk bekap ngn wordpress???

buduh ni.

Corey said...

Alhamdulillah so far tak pernah lak jadi camtu. guna mozilla so far tak penh lak jadi like dat.
anyway, backup wordpress tu mcm export our entries to wordpress kan?

Bil said...

woww!! takutnya!! camne boleh terinfected virus ni? then camne nak buat backup? sayangnya la kalau blog kite dah mampuih~

AkuAyie said...

MenakOtkan!!! =SS

NieSah said...

oh tidaaaakkk!!!
jahanam kau virus...jgn dtg blog nisaaaahhhh! xsnggup hmba...
wordpress...oo..bleyh erk?