Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, May 21, 2009

|| aKim TeRus MeNuJu pUnCak! ||

** kredit to blogger badrul for thz picture** gambar2 ni mse akim lepas af7 dan nak g airport to indo..ee ade aishah skli sweet kn

~~hehe gtew! rizz pon bru je bbrapa hari dpt taw yg akim ngn aril ke indonesia

www.afiqhakim.com cntek kan website akim!

coz' dorg dpt offer prgram usahasama msia - indo..wahh satu pkembangan yg shat kan?! bru smgu jeh dorg da kna sambar utk wat show..bestnya! rizz ngn gafimmers mmg sokong akim dri blkg.. **sape2 yg xsuke diem2 sudeh! td rizz bkk blog klubkidd ngn badrul ade picta2 b4 akim g indo.kat airport lah tu.pape pon akim smoga terus mngembangkan sayap sbgai anak seni!

p/s : tkilan sey xnmpk gafimmers mse konsert aritu dan lmbt taw info die g indo nih huhu..nk join skli :p

11 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

mujur rizz tatau kan...kalu tidak mesti 18nbab dan 18 next entry dier sbb citer ttg "ritz ikot akim ke indon"...keke ;)

Eazy Izzuddin said...

yeah
go akim..
xD

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sib bek tak taw kalau tak kompom sepanjang n3 dia dalam seminggu maunya pasai akim p indon jer wakakak apa pun aku pun sokong akim gak very da cute wkakak

Miss Hazzy said...

nak bising gak boleh???

cuz i love AKIM!!!!

mr.syazwan said...

xpe rizz..
ari sabtu ni AKIM blk MALAYSSIA balik
meraikan kahwin adlin..
hehe

F
U
U
U
Y
U
U
U

sokong belakang erk..
BGS2..
tpi...
JGN MAIN BELAKANG sudah..
hahahahaa
(gurau je)
=P

MeGa iNdrA pUtRa... said...

seb akim x juara...ha3...upsssssssss mati la ak ngan rizz kua stment neh!!!!ha3....

Corey said...

lor rizz baru tau ke. masa akim dlm aF lagi dah kuar news akim n aril dilamar. tak sempat rehat isnin lepas dah kena pi indon.
Hop tak lelama la sbb nnt org cepat lupa. and hope bukan produksi murahan or sekadar watak tempelan

RyZ4L said...

ish..dorang x paham kot..klo x suke akim tuh diam je la..
hahhahaha! like who cares kan rizz!!
hahahaha..go akim go!!!~
(sambil mendengar lagu bengang)
uhhh....bagus la~~

zuhaimi zul said...

hai, lama dah tak bukak blog ni... just nak bertya kabar... zul dah kembali ke dunia blogging... support me ek...

Hezesuze said...

waduh3!
bapaknye rizz enggak ikut sama ya dong...

waduh! napa ketinggalan ya bapak...ke enggak ada mobilnya mau ketemu akim ...wakaka

:: Feez_Mior :: said...

yeah..akim rock!!..
rizz, feez pn ade akaun gafimers taw..
nnt add feez kt sn k..
lalala..

rindu akim =(