Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Friday, May 22, 2009

|| tOk Ct BeREhAT dARi AJL laGi! ||


~~gtew hajarnye rizz bce kat gua.com smlm!..1stly mse read artikel tok ct x nak bertanding lagu 'di taman teman' utk slot muzik2 tv3 dan maybe /opkos akan ke final ajl lagu ni** coz nak berehat lagi dari ajl dan memberi ruang baru kat artis lain pulak..alah xbestlah! :'( actually rizz mmg da tgu2 da lgu ni msuk ajl..dulu dh la terkilan lagu 'ku mahu' x msuk pencalonan muzik2 ..le ni ct nk brehat lg..pape pon tok ct gud luck dan terus lah mewarnai industri muzik malaysia! ermm next entry ade story lg about tok ct!

5 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

nuar pun nak berehat gak r...eh?

MUAHAHAHAHAHAHA!

joey said...

ahahaha....rasa-rasa i am going to watch the concert of her in IB...

dalam perancangan ...hehehe

eh...never gi clubbing???

me pun sama...hahaha

i actually want to go to karaoke...

but nobody wants to accompany me


:P

joegrimjow said...

tak terpergi lagii

Duke Luce Dell'amore said...

ntah pape ntah!!
owg nk tgok tok ct msuk AJL..tp die sibuk nk brehat!benci btul!

MeGa iNdrA pUtRa... said...

rehat???x mungkin...hak3...