Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Thursday, June 18, 2009

|| cUp CakEs ||

sgt menarik hatikoo!


~~afternoon guys! heheeh...mcm2 cte rizz story arini kan..so kali ni nk jamu ur guys ngn ini..hehe "cupcakes" ..td rizz ym ngn ag...story morie cte tetibe tringat sal cup cakes ni coz rizz ade bce n3 die mse kawn die tunang ade cupcakes di situ n ade 1 of ag frenz tnya die jual ke hehe.. same with me td tnye die gak dan ktnya boley order kat die ..hehe maybe kwan die wat kot.. so ag send picta2 cupcakes yg rizz nak choice..waa look nice!! haha rizz pling suke yg ade kete cinonet tu..harga lak bgntung pde design cupcakes tuh..

so nak taw lebeh lnjut emel la kat beliau at

promot ni hahah...da mtk kbenaran ag dah kikiii...maybe rizz nak order utk my besday party nnti.insyALLAH:)

14 comments:

Hezesuze said...

sgt tantek design nye..tp sedap ke???wakaka

Cik AniS GalaXy said...

haruslah kak wos mengoder cupcake itu
ingt plan kite
kecik2 pun xper..
asal dgn kite2 jer...hahahaha

p/s : sesuatu sgt "plan" kite 2 kan

suhaila-ab said...

wey rizz ko nih wat terliur aku jek....esok besday aku...tolong anto kan 20 bijik ok..aku nak makan...huahauhauahau..

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kek cawan sgt chumel!!! :D

sekian :p

agzamry said...

thanks rizz for the publicity..hehe free promotion..

neway guys...
kalau nak order...at least a week before the real day...expecially those fondant cake.yang ada benda2 kecik2 tu sume handmake..so makan masa sket lah...x makan hati okey~

rules and regulation:
1.call me or email me stylodude19@yahoo.com
www.hafizyzamry.blogspot.com
2. 1 week order before real day.
3. rm30 as transportation cost all over klang valley
4. cuppy range from rm1.20 - rm3.50 per cup
5. flavour coklat, vanilla.
minimum order 25.
6 kalau korang nak design sendiri.just email me the design.nak pic upin ipin ka..hahah.mana lah tahu kan!

b-boy said...

hehehehe.. ade dah benda nak surprise..lalalala

zuhaimi zul said...

amboi, kemain cupcakes... nice to see, syg nak makan... nnt duk tenung jek sampai berkulat..hahahha

agzamry said...

haha rugi lah kalau tgk jek..hehe...amek lah pic banyak masa beli tuh...jadi kenangan...hehe~

cham's said...

uol's order la kat web pages ni : sosweetcupcakes.com

mr.syazwan said...

oder manyak2 sikit erk...

KONPEM kalau WAN g party tu WAN nak tapau sekali

hak3

=P

RyZ4L said...

haha. cup cakes.
luv luv.
luv cupcake chick. sedap!!
grrrrrrrrrrrrrr!!!!
jangan la lupe jempot partay u tuh.
wat ala2 slumber partay.
ley men baling2 bantal :p
hahaha

sitekateki | dD said...

comeinya...
sayang nak makan kalau camnie..
beli simpan je, bleh x?
heheheeh

Mr.Homosapiensz said...

comel jer cupcakes tu...

looks tasty...yummmy!!!!

Wawa_Nadwa said...

yummy!!
dap dap.
nnti birthday wawa rizz belikan cup cake ni eyh.
kekekek!

tak dpt sedozen, dpt 1 cup tu pon jadik la.
=P