Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, June 23, 2009

|| gHoSt ! besH la! ||


~~ hi guyz! arini rizz bz gile..da ptg2 ni bru ok sket daaa.. boss g jupe client rizz pon take 5 ar..ahaks.. ok lah sape tgok cte ghost series kat 8tv ahad lpas?! best sgt kann..rizz ttgal la gak 2 3 episod cte ni..tp episod mgu lpas make me impress n ttunggu tunggu ape nk jd.. cozz cte ni dh mcm cte charmed + scream + saw..hahaahh.. sgt ngeri ok bile bf si charyll samad tuh kna gari kaki ngn tgan mcm cte saw tuh plus kat tgn da ade pisau.. si charyll lak kna gak cmtu..dorg siapa de video dpn tu tp die akan diracun mcm salur darah tu..so dorg kna berkorban slah sorg tuk 'MATI' mase tu..last bf die amik kptusan tikam diri..waa sadiss..! lpas tu org yg btgung jawab wat sume ni digelar 'ROMEO' ..da mcm feeling2 cte "VALENTINE" la plak bile si romeo ni mse kat school kna buli ngn 1 group laki psal sorg gurl ni..so mse skang die nk bunuh dorg tuk balas dendam.. heee seriau jehh..si anding lak lg sket nk mati **upenye anding ade kuasa gak dan charyll opkos nmpk antoo gurl ngn kemunculan zack imran again..**..best loo x saba nk taw pe jd..

4 comments:

Hezesuze said...

ari ahad xdan nk tgok movie bagai coz bz siap kan bju skolah ank2...huhuhu

mlm plak siapkan abg pomen...opppsss! terlbih sudah..wakaka

Cik AniS GalaXy said...

cite mmg best
kwn anis pun berlakon gak...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku tengok kejap jer tang kena gari tue alih2 otak aku dah berserabut sebab cam tak berapa nak faham... tapi yang best dan touching part saper yg nak berkorban tue huhuhuuhu

AzLaN MoHaMeD said...

best2... hehe.. ala2 Ghost Whisperer