Follow me i follow u meh!

farish izaryl @izreez

My photo
Bandar Sri Permaisuri, Cheras, Malaysia
@izreez Farish izaryl Love travel!

Tuesday, June 23, 2009

|| iKeA hE He ||

cantek taaa?!


~~hi guys! lmbt arini rizz on9..bz maa..herm bese la klau project rush mmg x dpt r nk update cm slaloo gtew... td pon sempat r terjah bpe2 n3 geng2 blogers hehe..pas lunch nti smbung..hermm smlm pon rizz blik umah around 8pm..da r cuak jee mse o d way blik..suram n gelap k walkaway area opis tu..tkot de hanj je!..smlm lpas mndi2 segala..lepakking smbil tgok bio nik 'akak' blik.wawaaa bwk segala brg2 die dri umh lame heheee.igt kan die sorg.tup2 ngn kazen die jamal ktnya ngn sorg anak ikan.wah gtew! si nazz.i tot laa..hihii..die ni mmg rjin klau da smpai umh trus nk psang segala2 nye dri umh lme kat umh rizz tmasukla lampu ikea ni..hoyeaaaa!! rizz suke sgt lampu ni..romantik sgtz..rizz mg kurang sket lmpu putih.cm sakit mata jew..so far make over umh smkin bjalan lncar ni heheee tgu mse nk cat je awl bln ni yeshh!

14 comments:

infocomei said...

Assalamu'alaikum..wah lepasni leh wat 'lamplight dinner'..hahahaha

suhaila-ab said...

aku pun suker brg2 ikea tu..rasa nak beli sume...tapi POKET aku ni je tak suka barang ikea..heheh...asyik kata lenkali2...

sitekateki | dD said...

wahhh....
suasana yg sangat tenang n romantic...
aduhhh...best kan rizz kannn...sedap je mata memandang...

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

gemerlap bima sakti lampu ituh :p

<< s| tED| >> said...

lomentik lorr...
pakai lilin lagik romantik rizz..

ekekekek..
lomentik dan jimat!!

ekekekekke..

CikLola said...

cantek4...menarik dan tertawan d ati..hek3

suezensuzanna said...

wah..cepat2 makeoverkan k:)....me br je pindh umah..g bukit permai plak..wah..view 5 star:P

joey said...

eh..cam ner ek nak beli barang kat situ?

just grab and pay aja kah?

bukan apa..tak faham ada pensel ngan kertas order tuh...

ai..matila jakun sangat...hehehe

░♥si lampu neon♥░ said...

yuuhuu bape hengget tu?? heheh

zuhaimi zul said...

klu nak lagi romantik, apa kata rizz wat unggun api tgh2 umah.. sure romantik meleleh...hehehehe

Hezesuze said...

cantik menarik tertarik ko mmg de boommm!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak aku nengok lampu nie jer teringat satu kisah masa aku lepak kat umah kawan aku kat area umah ang tue wakakak masa tue kami ngah nengok citer pasal antu potong nyer pengikat kat kepala tue... tup2 ending dia tetiba jer antu pocong jatuh kat keja makan masa tue sumer dok makan kononnyer baru lepas menghadapi tragedi seram... tup2 ngah happy2 dok makan tetiba jatuh plak pocong bebetul kat meja makan... masa tue aku, ros ngan abang ngah nengok... si ros nyer lew terkejut terus baling bantal kat lampu yg sebijik cam ang nie lew... tup2 lampu tue jatuh dah serupa cam pocong wakakaka aku ngan abg berdesup tak cukup kaki lari kuar dari bilik menuju ke pintu kuar umah wakakak caker sungguh ros... last2 kami sumer bantai ketawa bagai nak terburai segala isi perut wakakakak sampaikan dah meleleh air mata nie haa wakakaka

p/s : moral of da story... hati2 apabila memandang lampu tersebut wakakakaka

AiZouL tHe aBg keChiK... said...

lampu itu mgingatkan aku dgn rumah lama aku kat sepang..
uhhhh..rindu la

Alexandaria said...

superb bro!!keep da gud job!!